Kapalı arenadan kaçan boğa, dehşet saçtı: Kadını havaya fırlattı!

TAKİP ET

Cumartesi gecesi ABD'de, Sisters Rodeo'sunda kapalı bir arenadan kaçan boğa nedeniyle birden fazla kişi yaralandı. Videoda boğanın bir çitten atladığı ve görevliler tarafından yakalanmadan önce bir kadını havaya fırlattığı görülüyor.

Olay, Sisters Rodeo'daki boğa binme etkinliğinin son bölümünde, kalabalık Lee Greenwood'un God Bless the U.S.A. şarkısını söylerken meydana geldi.

Öfkeli boğanın video görüntülerinde insanlar hayvanın yolundan kaçmaya çalışırken görülüyor. Boğa, kırmızı tişörtlü masum bir kişiye yaklaşarak bir kadını iki kez havaya savuruyor. Boğa daha sonra kurbanın ve bir piknik masasının üzerinden geçiyor.

ABC News'in haberine göre, yaralanan üç kişiden biri şerif yardımcısıydı. Şerif yardımcısı boğanın peşinden koşarken hafif şekilde yaralandı.

Yaralanan üç kişiden ikisi hastaneye kaldırıldı. Pazar günü rodeo tarafından yapılan açıklamada tüm kurbanların hastaneden evlerine döndükleri belirtilmiş olsa da kurbanların sağlık durumları henüz netlik kazanmış değil.

@6abcactionnews Woman flung into air by escaped bull as three injured at Oregon rodeo #oregon #rodeo #escapedbull #bull #rodeotok #fyp #foryou ♬ original sound - 6abc Action News