KADES ile yardım çağırdı, kendisine eşlik eden polisi vurdu

TAKİP ET

İzmir'de KADES ile yardım çağıran kadın ifade sonrası kendisine evine bırakan polis memuru ile çıkan tartışmada polisi vurdu.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 'KADES' uygulamasından yardım talep eden 4 çocuk annesi B.K., kısa sürede evine gelen polis ekibi tarafından emniyete götürülerek ifade verdi. Ancak şikâyetçi olmadığı öğrenilen B.K., kendisini evine bırakan polis memuru S.A. ile çıkan bir tartışmanın ardından eline geçirdiği tabancayla memuru vurarak yaraladı.

Olayın ardından B.K.'nın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, polis memurunun kendisine saldırdığı gerekçesiyle ateş ettiğini belirten görüntüler ortaya çıktı.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan çok sayıda 'Polis vuruldu' ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri, Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru S.A.'yı (50) yaralı olarak buldu.

Sağlık ekipleri tarafından belinden tabanca ile vurulduğu belirlenen S.A., ilk müdahalenin ardından ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Yapılan tedavinin ardından polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HASSAS İÇERİKTİR!
İzmir'de KADES uygulaması üzerinden yardım çağıran kadın ifadesinin ardından kendisini evine bırakmak için eşlik eden polis memurunu vurdu. Olay sonrası "Polisi vurdum, bana saldırdı" diye video çekti.

— Aykırı (@aykiricomtr) February 1, 2024

TUTUKLANDI

İzmir'de KADES uygulaması üzerinden yardım çağırıp kendisini evine bırakmak için eşlik eden polis memuru S.A.'yı vuran B.K. isimli kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kaynak: aykiri.com.tr