İYİ Parti ile DEM Parti arasında gerginlik!

TAKİP ET

İYİ Parti ile DEM Parti arasında, Meral Akşener'in sözleri üzerinden gerginlik çıktı. DEM Partili Tuncer Bakırhan, Akşener'i hedef alarak "Biraz onuru olan hakim ve savcıların bir an önce soruşturma açıp bu insanı yargılaması gerektiğini düşünüyorduk" ifadelerini kullanırken İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ise "Teröristbaşına özgürlük çağrısında bulunan ve eli kanlı terör örgütünün sözcülüğünü yapanların bu saldırıları karşısında Milletimizin yanında ve onun sesi olmaya devam edeceğiz" dedi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Meral Akşener’i hedef aldı. Bakırhan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Geçmişimizde siyasi cinayetlere şahit olduk ama mertçeydi" sözlerini gerekçe göstererek yargılanmasını istedi.

Bakırhan, “Biraz onuru olan hakim ve savcıların bir an önce soruşturma açıp bu insanı yargılaması gerektiğini düşünüyorduk" ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ’DEN SERT AÇIKLAMA: ELİNİZ KANLI!

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, DEM’in Meral Akşener’i hedef almasına çok sert tepki gösterdi. Zorlu sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Terör örgünün temsilciliğine soyunarak demlenen bir Partinin Eş Başkanı, yine Genel Başkanımız Meral Akşener’in sözlerini çarpıtarak hedef göstermiş ve hadsizce açıklamalarda bulunmuştur. 

Bir kez daha görülmektedir ki, İYİ Parti’nin üçüncü yolu açma iradesi Türk Milletine husumet duyanları ortak bir merkezde toplamaya devam etmektedir. 

Bilinmesini isteriz ki, Teröristbaşına özgürlük çağrısında bulunan ve eli kanlı terör örgütünün sözcülüğünü yapanların bu saldırıları karşısında Milletimizin yanında ve onun sesi olmaya devam edeceğiz.

Ne Mutlu Türküm Diyene"

Kaynak: aykiri.com.tr