İstanbul Fatih'te İETT şoförü, kendisine havalı tabanca doğrultan bir yolcuyu darp etti

TAKİP ET

İstanbul Fatih'te İETT şoförü, kendisine havalı tabanca doğrultan bir yolcuyu darp etti. Yolcu plastik mermilerle saldırısını sürdürüken, şoför bir kadının arkasına saklanarak korunmaya çalıştı.

Fatih Fevzipaşa Caddesi'nde dün sabah saat 09:00 civarında, İETT otobüsünde yaşanan bir olayda, iddiaya göre otobüs şoförünün fazla yolcu almasına tepki gösteren bir yolcu ile şoför arasında başlayan tartışma şiddetli bir kavgaya dönüştü. Şoför, tekme ve tokatlarla yolcuyu otobüsten indirdi.

Bu süreçte, sokakta şoförün saldırısına maruz kalan yolcu, üzerinde bulunan plastik mermi atan havalı tabancayı çıkardı ve şoförü kovalamaya başladı.

Şoför, yolcunun elindeki silahı almaya çalışırken, mermilerden korunmak için yoldan geçen bir kadının arkasına saklandı.

Kavga sırasında vatandaşlar panik içinde sağa sola kaçışırken, olayın ortasında kalan bir kadın da yanındaki çocukla bir apartmana sığındı.

Polis, olayın ardından soruşturma başlattı ve tarafları gözaltına aldı. Yolcu ve otobüs şoförü birbirlerinden şikayetçi oldu. Daha sonra her iki taraf da serbest bırakıldı.