Iraklı dilenci kadının evinden 380 bin dolar para çıktı!

TAKİP ET

Irak'ta hayatını kaybeden bir dilencinin evinden 380 bin dolar değerinde Irak Dinarı ve altın çıktı. Kardeşleri ablalarına ait parayı alırken muhtarın devreye girmesiyle polise haber verildi.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta çekilen görüntülerde yaşlı dilenci, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Hastaneye hayatını kaybeden dilencinin kardeşleri, kimliğini almak için evine gittiklerinde büyük şok yaşadı. İki kardeş, ablalarına ait çantaların ve poşetlerin içinde milyonlarca liralık birikim buldu.

Bu olay karşısında şok yaşayan kardeşler, milyonlarca lira Irak dinarı ve altını almak isterken muhtar olanları görünce polise haber etti.

Olay yerine gelen polislerin yaptığı arama sonucunda 380 bin dolardan fazla para bulunduğu öğrenildi. Güncel kurla 11 milyon TL değerinde.

Aramaya katılan bir polis ise "Olay yerine anında giden polis ekipleri, dilencinin çuvallar içinde sakladığı paraları arabaya taşıdıklarını gördüm” derken, o kadının komşuları ise yardım acıyarak yardım ettikleri kadının milyoner olmasına şoke oldu.

Dilenerek geçinen kadına çok yardım ettiklerini ve üzüldükleri için sürekli yemek götürdüklerini söyleyen komşular, dilencinin çocuğunun polis olduğunu iddia ettiler.

İşte o anlar;

Herkesin acıyıp yardım ettiği kadın milyoner çıktı.

— Aykırı (@aykiricomtr) December 25, 2023