Hamas'ın öldürüp cesedini kamyon kasasında teşhir ettiği kadının son görüntüleri ortaya çıktı!

TAKİP ET

Hamas'ın İsrail'e düzenlediği saldırılarda ölen ve cesedi kamyon kasasında teşhir edilen Alman vatandaşı Shani Louk'un, saldırıdan önceki son anlarına dair görüntüler gün yüzüne çıktı.

Hamas‘ın baskın düzenlediği İsrail’de öldürülen ve daha sonra iç çamaşırına kadar soyularak bir kamyonetin arkasında “zafer turu” atılan 30 yaşındaki Alman Shani Louk’un katliamdan önceki son görüntüleri ortaya çıktı.

Aile üyeleri Louk’u dövmelerinden ve rastalarından tanıdığını açıklarken genç kadının barışçıl bir müzik etkinliğine katıldığı da aktarılmıştı. Genç kadının ailesi Alman medyasına konuşarak, kadının kredi kartının çalındığını Gazze’de kullanıldığını duyurmuştu.

"KIZIMIZ SAVAŞ KARŞITIYDI"

Louk’un kişisel Instagram hesabından paylaştığı son sosyal medya paylaşımları da ortaya çıktı. Genç kadının Instagram hesabında paylaştığı görüntülerde festival alanında bir arkadaşıyla dans ederken görülüyor. Louk’un ailesi, “Kızımız bir pasifistti ve savaş karşıtıydı. Barış yanlısıydı” dedi. İsrail’de doğup büyüyen fakat Alman pasaportu olan ve Almanya’da yaşayan Louk ile birlikte Hamas festival alanında 260 kişiyi öldürmüştü.