Gökhan Zan'dan Lütfü Savaş tepkisi: "Ceketimi assam kazanırım diyen Lütfü Savaş neyin egosunu tatmin ediyor?"

TAKİP ET

Eski milli futbolcu Gökhan Zan, CHP'nin Hatay'da yeniden Lütfü Savaş'ı aday göstermesine tepki gösterdi. Halk Tv'de konuşan Zan, 'Ceketimi assam kazanırım diyen Lütfü Savaş neyin egosunu tatmin ediyor?' dedi.

CHP, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde 234 adayını daha açıkladı. Açıklanan isimler arasında Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş da yer aldı.

Depremin ardından CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a büyük eleştiriler gelmiş ve istifa çağrıları yapılmıştı. Partisinden istifa etmeyen Lütfü Savaş, bir kez daha Hatay’dan aday gösterildi.

Eski milli futbolcu Gökhan Zan, 2023'teki genel seçimlerde Hatay'da İyi Parti'den 2'nci sıra milletvekili adayı olmuştu. Gökhan Zan geçtiğimiz aylarda da İyi Parti'den istifa ettiğini açıklamıştı.

Gökhan Zan, Halk Tv'de İsmail Küçükkaya'nın programına konuk oldu. Zan o programdan ise CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş'a tepki gösterdi.

Zan, “Ceketimi assam kazanırım diyen Lütfü Savaş neyin egosunu tatmin ediyor?” dedi.

İşte o görüntüler:

Gökhan Zan, Hatay’da yeniden Lütfü Savaş’ın aday göstermesine tepki gösterdi: “Ceketimi assam kazanırım diyen Lütfü Savaş neyin egosunu tatmin ediyor?”

— Aykırı (@aykiricomtr) January 11, 2024

 

Kaynak: halktv.com.tr