FOX TV dizisine baskı sürüyor: Apar topar final mi yapıyor?

TAKİP ET

FOX TV ekranlarında yayımlanan Özgü Namal ile Özcan Deniz'in yeni dizisi Kızıl Goncalar'a baskı sürüyor. Dizinin erken final yapabileceği konuşuluyor. FOX TV ne düşünüyor?

FOX TV ekranlarında yayımlanan ''Kızıl Goncalar'' dizisi tartışılmaya devam ediyor. İktidara yakın medya kuruluşları tarafından hedef alınan dizi son olarak tarikatların da hedefi haline gelmişti.

KIZIL GONCALAR'A ENGEL ÜSTÜNE ENGEL

Kızıl Goncalar dizisi için önce RTÜK inceleme başlatmış sonrasında da tarihi mekanlardaki çekim izin iptal edilmişti.

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Kızıl Goncalar dizisi için şimdi de bakanlık harekete geçti. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kızıl Goncalar dizisine yönelik engellemelere bu sabah bir yenisi daha eklendi. Geçen hafta ilk bölümü ekrana gelen FOX’un Gold Film imzalı dizisinin önce Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı milyonlarca lira harcanarak yeniden dekore edilen 2 mekanındaki çekim izinleri bütün ödemeleri yapıldığı halde iptal edilmişti.

Bu sabah bir engel de Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olan Okmeydanı Darülaceze’den geldi.

Dizinin doktor Levent’i Özcan Deniz’in hastane sahnelerinin çekildiği mekandaki çekim izinleri bizzat gelen talimatla iptal edildi. Set ikinci kez durdu. Çekimler için yeni mekan arayışı başladı. Özcan Deniz ile Özgü Namal’ın başrol oynadığı dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de FOX’ta yayınlanacak.

DİZİ ERKEN FİNAL Mİ YAPACAK?

Öte yandan baskılar nedeniyle ''Kızıl Goncalar'' dizisinin erken final yapacağı öne sürüldü. Ancak bu iddia FOX yönetimi tarafından doğrulanmadı. Kızıl Goncalar dizisi tüm engellemelere rağmen yeni bölümleriyle ekranda olmaya devam edecek. 

Kaynaklar: FOX TV, Aykiri.com.tr

 

 

FOX TV DİZİ