Ferrari polis aracı Sultanahmet meydanında sergileniyor

TAKİP ET

Organize suç örgütlerine yapılan operasyonlarda el konulan 23 araç mahkeme kararıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne verildi. Devriye gezme başlayan araçlar İstanbul'un turistik noktalarında sergilenmeye devam ediyor.

Organize suç örgütlerine gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde el konulan lüks otomobiller İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne verilmişti. 

Milyonlarca liralık araçlar arasında Ferrari, Bentley, BMW ve Mercedes de var. Dilan-Engin Polat'a yönelik operasyonda ele geçirilen Land Rover'ın da devriyeye çıkan araçların içinde olduğu görüldü.

İstanbul'un çeşitli turistik semtlerinde halka sergilenmeye başlayan araçlardan bir tanesi olan Ferrari, Sultanahmet meydanına özel bir çekiciyle getirilerek vatandaşlara sergilenmeye başlandı.

İşte o anlar:

Sultanahmet’te sergilenen Ferrari polis aracı özel çekiciyle alana getirildi.

— Aykırı (@aykiricomtr) December 28, 2023

TURİSTLER DE ŞAŞIRDI

Sultanahmet'teki Ferrari polis aracını gören bir turist bu duruma olan şaşkınlığını gizleyemedi.

Sosyal medyada "arshiaoverseas" kullanıcı adıyla yayın yapan Arshia Ahuja bu anları videoya alarak sosyal medyada paylaştı. Ahuja şaşkınlığını şu sözlerle dile getirdi:

"Türkiye'deki ekonomik kriz nerede? Ferrari polis arabası var ve daha önce iki tane de Mercedes polis aracı görmüştüm. Bu ekonomide!"

İstanbul'a gelen turist lüks polis araçlarını görünce şaşırdı: "Bu ekonomide Ferrari ve Mercedes?"

— Aykırı (@aykiricomtr) December 28, 2023