Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi: Ali Koç yeniden başkan seçildi!

TAKİP ET

Fenerbahçe'de kongre heyecanı yaşandı. Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın yarıştığı seçim gerçekleşti. Fenerbahçe başkanlık oylaması sonucunda geçerli 26.947 oyun 16.464'ünü alan Ali Koç, yeniden başkan seçildi. Böylece sarı lacivertlilerde 3. Ali Koç dönemi başladı. Sonuçların ardından iki aday birlikte tribünleri selamladı. İşte tarihi kongreden ayrıntılar...

Fenerbahçe’de 3 yıl boyunca görev yapacak yeni başkanı belirlemek için kongre üyelerinin oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi.

Adaylardan ilk olarak mevcut başkan Ali Koç oyunu kullanmak için 27 numaralı sandığın başına geçti. Oy pusulasını ve zarfını alarak kabine giren Ali Koç oyunu kullandı. Ali Koç’un ardından önceki başkan Aziz Yıldırım da 46 numaralı sandığa geldi. Oy pusulasını ve zarfını alarak kabine geçen Yıldırım oyunu verdi. Her iki başkan adayı da herhangi bir açıklama yapmadı. Oy kullanma işleminin tamamlanmasıyla kongre üyeleri tribüne davet edildi. Sandıklardaki oyların sayımına geçildi.

Ali Koç yeniden Fenerbahçe başkanı!

Fenerbahçe'de kongre heyecanı yaşandı. Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın yarıştığı seçim gerçekleşti. Yıldırım, Koç'u başkan ilan ederek şampiyonluk mesajı verdi. Böylece sarı lacivertlilerde 3. Ali Koç dönemi başladı.

Oy sayımının ardından Ali Koç, yeniden Fenerbahçe başkanı seçildi.

Fenerbahçe başkanlık oylaması sonucunda toplam geçerli oy sayısı 26.947 iken, Ali Koç bu oyların 16.464'ünü, Aziz Yıldırım ise 10.483'ünü aldı.

Bu sonuçlarla birlikte 16.464 oy alan Ali Koç, 3. kez Fenerbahçe başkanı seçildi.

Ali Koç ile Aziz Yıldırım birlikte kürsüye çıktı!

Ali Koç zafer konuşmasının ardından meşale yaktı!

Ali Koç, gayri resmi sonuçlarla birlikte başkanlığını ilan ettikten sonra taraftara bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından meşale yaktı.

 

Aziz Yıldırım'dan destek açıklaması!

Aziz Yıldırım ve Ali Koç sahnede kucaklaştı. Yıldırım: “Umarım bu yıl Sayın Başkan Ali Koç ile şampiyon oluruz. Destek olmaya hazırız. Sevgili Fenerbahçeliler iyi ki varsınız.”