Fenerbahçe'den "Jorge Jesus Brezilya'ya gidecek" iddialarıyla ilgili açıklama

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin başkan vekili Erol Bilecik basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bilecik, teknik direktör Jorge Jesus'un Brezilya iddialarına ilişkin, "Kamuoyundaki haber ve söylemlere karşın bize ulaşan herhangi bir şey söz konusu değil" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi. Gündeme dair soruları yanıtlayan Bilecik, teknik direktör Jorge Jesus'un Brezilya'ya gideceği iddialarına dair açıklamalarda bulundu.

"HOCAMIZ TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVDİ"

Jorge Jesus'un çok farklı ve değerli bir teknik direktör olduğunu vurgulayan Erol Bilecik, "Müthiş bir iş yapıyor. Disiplin, motivasyon ve bunun yanı sıra ortaya koymuş olduğu performans ve duruşla muazzam bir saygınlık kazandı. Sadece Fenerbahçelilerin değil rekabet yaptığımız bütün kurumlarda saygınlık kazandı. Hocamız Türkiye'yi gerçekten çok sevdi. Biz de kendisini çok fazla sevdik. Takımı iyi yöneten, iyi motive eden ve sonuçları da ortada bir şekilde devam eden bir yapımız var şu an" diye konuştu.

"TRABZONSPOR MAÇIYLA BAŞLAMAK UMUT VERİCİ"

Dünya Kupası sebebiyle verilen arada oynanan hazırlık maçlarının geride kaldığını ifade eden Erol Bilecik, Fenerbahçe'nin kadro derinliği ve ligin 15.haftasında Trabzonspor ile oynanacak karşılaşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bilecik, "Takım da keyifli bir şekilde dönmüş oldu. Hazırlık maçlarının maç sonuçlarına genellikle az dikkat edilir. Önemli olan hazırlık sürecidir. Ama yine de bizim takımın oyun planına baktığınızda ortaya koyduğu eforlara, kazanma isteğine bakarak çok hazır bir görüntü vermiş oldu. Bu tabii Trabzonspor maçıyla başlayacak lig için hepimize muazzam bir umut verir konuma geldi. Tabii hep dediğimiz gibi önemli olan hikayenin sonunun güzel olması" dedi.

fenerbahçe spor jorge jesus trabzonspor gündem medya haber