Fenerbahçe'den Jose'ye rekor bütçe! Ali Koç'un rüya takımı gerçek oluyor!

TAKİP ET

Süper Lig'de son 10 sezondur şampiyonluk hasreti çeken Fenerbahçe, teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getirmesinin ardından, başkan Ali Koç'un 'Rüya Takım'ını geçekleştirmek için transfer çalışmalarında başladı. Sarı-Lacivertli kulübün bu sezonki transferler için belirlediği bütçe dudak uçuklattı.

Teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getirerek sezona flaş bir transferle başlayan Fenerbahçe Süper Lig'de 10 sezondur yaşadığı şampiyonluk hasretine son verecek takımı da kurmak için bu sezon transfere ayırdığı bütçe belli oldu.

"Fenerbahçe, Jose'ye 100 milyon euroluk bir bütçe teklif etti"

Gelecek sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Sarı Lacivertli kulübün transfer için Portekizli teknik adama 100 milyon euroluk bir bütçe teklif ettiği öne sürüldü.

Jose Mourinho'nun yakın arkadaşı Victor Becali, "Fenerbahçe, Jose'ye bu yaz yeni transferler için 100 milyon euroluk bir bütçe teklif etti." dedi.

Ali Koç'un 'Rüya takımı' gerçek oluyor!

Öte yandan başkanlık seçiminde bir kez daha seçilen Ali Koç, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe tarihinin rüya takımını kuracaklarını belirtmişti.

Fenerbahçe'nin ekonomik anlamda güçlü durumda olduğunu aktaran Koç, "Artık geldiğimiz noktada Finansal Fair-Play kriterlerine takılmıyoruz, daha büyük adımlar atabilecek cesaret ve gücümüz var.

İşte o yüzden Mourinho bugün Fenerbahçe'de. Bütün bütçemizi elbette hocamıza harcamadık. Yapacağımız takviyelerle Fenerbahçe tarihinin rüya takımını kuracağız. Belki bu takım 99 puan almayacak ama bu takım şampiyon olacak. Hayal tüccarlığı yapmadığımızı son kadromuzla gördünüz. Ama yakın zamanda çok daha net göreceksiniz." şeklinde konuşmuştu.