Fauda'nın İsrailli yıldızı Lior Raz cepheye katıldı: O anları sosyal medya hesabından paylaştı!

TAKİP ET

Netflix'te Fauda dizisinde başrol oynayan Lior Raz (Doron), İsrail'in Hamas'a karşı başlattığı savaşta ön saflarda yer aldı. Cepheye katılan oyuncu roket saldırısı sırasında çektiği videoyu sosyal medya hesabından yayınladı.

Fauda adlı şovuyla tanınan İsrailli aktör Lior Raz, Silah Arkadaşlığı gönüllülerinden oluşan bir gruba katılarak İsrail'in Hamas'a karşı savaşında ön saflarda yer aldı.

Netflix şovu 'Fauda'yla tanınan popüler İsrailli aktör Lior Raz, 'Silah Arkadaşları' adlı bir grup gönüllüye katılarak İsrail'in Hamas'a karşı savaşında ön saflarda yer aldı. Aktör, İsrail Demokrasi Enstitüsü Başkanı Yohanan Plesner ve gazeteci Avi Yissascharov ile birlikte görüldüğü videoyu sosyal medyada paylaşarak hakkında çıkan haberleri doğruladı.

"YÜZLERCE CESUR 'SİLAH ARKADAŞLARI'NA KATILMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM"

Videoyu paylaşan Lior, X'e şunları yazdı: "Yohanan Plesner ve Avi eşliğinde, İsrail'in güneyindeki nüfusa yardım etmek için yorulmadan çalışan yüzlerce cesur "silah arkadaşı" gönüllüsüne katılmak için güneye doğru yola çıktım. 2 aileyi kurtarmak için bombalanan Sderot kasabasına gönderildik."