Fatih Portakal: "Bana giren çıkan bir şey yok."

TAKİP ET

CHP'nin yerel seçimlerde ittifak yapma teklifine olumsuz yanıt veren İYİ Parti'nin tutumunu aktaran Fatih Portakal, izleyicinin yorumuna sinirlendi.

31 Mart yerel seçimi çalışmaları kapsamında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret eden CHP lideri Özgür Özel, "Yerel seçimde iş birliği yapalım" teklifini iletti.

Teklifin ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener, Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi. Kritik toplantı sonrası İYİ Parti, CHP ile iş birliği yapmama kararına vardı. Oylama 35 hayır, 15 evet, "Hayır" diyenler çoğunluğyla sonuçlandı.

İYİ Parti'nin karar haberini sunan Fatih Portakal izleyici yorumlarına sert tepki verdi. Bir izleyicinin " Bakıyorum iyi seviniyorsun. İYİ Parti bir belediye alır mı Portakal" mesajını gönderdi.

Yoruma öfkelenen Portakal, "Olmayacak bir ittifaktı zaten. Ben niye sevineyim bana giren çıkan ne!" sözlerini sarf etti.

CHP'nin yerel seçimlerde ittifak yapma teklifine olumsuz yanıt veren İYİ Parti'nin haberini aktaran Fatih Portakal, izleyicinin yorumuna sinirlendi: "Bana giren çıkan bir şey yok."

— Aykırı (@aykiricomtr) December 4, 2023