Evde evcil hayvanı ve küçük çocuğu olanlar dikkat!

TAKİP ET

Kedi sahibi bir aile sosyal medyadan yaptıkları paylaşımla evcil hayvanları ve küçük çocukları olan ailelere uyarıda bulundu.

Annenin sosyal medyada paylaştığı görüntülerde küçük çocuğun evcil hayvanları olan kediyi çamaşır makinesine attı ve anne son anda durumu fark ederek çamaşır makinesinin çalışmasını önledi.

Annenin durumu fark etmesi üzerine kedi çamaşır makineden çıkartıldı ve korkulan olmadı.

Videoyu paylaşan anne paylaşıma şu notü düştü;

"Allahtan ben banyodaydım hemen farkettim. Pisi pisi bay bay diyordu makinanın kapağını kapatmaya çalışıyordu. Farketmesem belkide kapatıp makinayı başlatacak. Muhtemelen pamuk kendi girmiştir makinaya.Allah korudu gerçekten. Demekki makinanın kapağını asla açık bırakmamak lazım. Sizinde evcil hayvanınız varsa lütfen dikkatli olalım???? Gerekli önlemler ve açıklama yaptığım reelsim için profilime beklerim."

UZMANLARDA UYARI
Bütün elektronik aletlerin kilitli odalarda fişlerinin çekilmiş halde durması gerektiğini belirten uzmanlar, aynı zamanda evcil hayvanların daha güvende olması için elektronik aletlerin olduğu odalara girmemesini öneriyor.


Çamaşır makinesine evcil hayvanlar girerse ne olacağını makinenin içine cansız oyuncaklar koyarak uygulamalı olarak öğretmek.

        Bu gönderiyi Instagram'da gör                      

@bir.annesesi'in paylaştığı bir gönderi