Eşi ile trafikte tartışan adamı tetikçi tutup vurdurdu

TAKİP ET

İstanbul Bayrampaşa'da bir şahıs, eşinin trafikte tartıştığı adamı tetikçi tutarak kurşun yağdırdı.

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde meydana gelen silahlı saldırı olayında detaylar netleşti. Pazartesi akşamı Altıntepsi Mahallesinde yaşanan olay, Eyüpsultan'da trafikteki bir tartışmanın ardından gelişti.

Emre Ü., gün içinde seyir halindeyken Gizem M.U. ile yaşadığı tartışma, akşam saatlerinde farklı bir boyuta evrildi. Emre Ü., kendisini arayan bir grup kişi tarafından tehdit edilince, olay yerine gitmek üzere arkadaşı Cem R. ile buluştu.

Gizem M.U.'nun eşi Mert C.U. ve beraberindeki arkadaşları, beyaz renkli plakasız bir araçla buluşma noktasına gelerek Emre Ü. ve Cem R. ile karşılaştı.

Saldırganlardan biri belinden çıkardığı silahla Emre Ü.'ye ateş etti. Yaralanan Emre Ü., sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri olaya müdahale ederken, güvenlik kameraları incelemesi sonucunda saldırıyı gerçekleştiren şahıslar tespit edildi. Azmettirici olarak belirlenen Mert C.U. ve diğer şüpheliler Kerim B., Kürşat E.Ö. ve Emre M., polis tarafından yakalandı.

Saldırının detaylarına ilişkin soruşturma devam ederken, şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından azmettirici ve saldırganlar tutuklanarak cezaevine gönderilirken, tanık olarak ifade veren Gizem M.U. serbest bırakıldı.

İşte o görüntüler:

Eşi ile trafikte tartıştan adamı tetikçi tutup vurdurdu.

— Aykırı (@aykiricomtr) January 26, 2024

Kaynak: cumhuriyet.com.tr