Erdoğan'ın "Yan gelip yatıyor" sözlerine İmamoğlu'ndan cevap!

TAKİP ET

Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yan gelip yatıyor" sözlerine, "Bu yoğun ilgisini bana göstermesi inşallah görevini yapmaya engel olmaz" ifadeleriyle cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisi hakkında söylediği "Yan gelip yatıyor" söylemine cevap veren Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'a "Bu yoğun ilgisini bana göstermesi inşallah görevini yapmaya engel olmaz, biraz engel olduğu belli" sözleriyle cevap verdi.

İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Kendisini ilk ziyarete gittiğimde 2020 yılının ocak ayıydı. Bana olan ilgisini ilk ziyarette hissetmiştim. Her daim beni takip ettiğini görebiliyorum. Hatta gece gündüz takip ettiğini hissedebiliyorum.

Bir endişem sayın cumhurbaşkanımız beni takip etmekten yoruluyor da gece uykusuz mu kalıyor diye düşünmeden edemiyorum. Bu yoğun ilgisini bana göstermesi inşallah görevini yapmaya engel olmaz, biraz engel olduğu belli.”

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a:
"Bir endişem acaba beni takip etmekten yoruluyor da gece uykusuz mu kalıyor sayın Cumhurbaşkanımız, düşünmeden edemiyorum. Bu yoğun ilgisini bana göstermesi inşallah görevini yapmaya engel olmaz, biraz engel olduğu belli.”

— Aykırı (@aykiricomtr) January 31, 2024

Kaynak: aykiri.com.tr, ankahaber.net