Ekrem İmamoğlu'dan Somali Cumhurbaşkanının oğlunun kaçmasına tepki

TAKİP ET

İstanbul'da motokurye Yunus Emre Göçer'in hayatını kaybettiği kazada bilirkişi raporuyla 'asli kusurlu' olduğu ortaya çıkan Somali Cumhurbaşkanının oğlu Türkiye'den kaçtı. İmamoğlu tepki gösterdi. "Buna göz yuman fırsat veren zihniyet..."

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından motokurye Yunus Emre Göçer'in ölümüyle sonuçlanan kazada bilirkişi raporunda 'asli kusurlu' ortaya çıkan Somali Cumhurbaşkanının oğlu hakkında açıklamada yaptı.

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun arabasıyla çarptığı kurye hayatını kaybetti

İmamoğlu gün içerisinde Türkiye'den çıkış yaptığı öğrenilen Somali Cumhurbaşkanının oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud'e dair yaptığı paylaşımda "Kurbanın ailesinin acısı daha da katlandı. Bu kaçışa göz yuman ve fırsat veren zihniyet, ne yazık ki kendi vatandaşının hakkını kendi ülkesinde savunamayacak kadar acziyete düşmüş demektir." dedi.

Moto-kurye Yunus Emre Göçer, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıydı. Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun yaptığı kazayla bu hayattan koparıldı. Biz, hukuki sürecin takipçisi olacağız dedik ama zanlı elini kolunu sallayarak Türkiye’den ayrıldı. Kurbanın ailesinin acısı daha da katlandı. Bu… pic.twitter.com/zLhzX7JiSa

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) December 8, 2023