Dolmuşta yaşanan tartışma tepki çekti! Şoför, Anne ve çocuğunu böyle yere düşürdü

TAKİP ET

Esenyurt'ta yanlış dolmuşa binen aileden şoför para istedi. Tartışma uzayınca hızla gaza basan şoför anne ve çocuğunu yere düşürdü.

İstanbul Esenyurt'ta çocukları ile minibüse binen kadın, bir süre sonra yanlış araca bindiğini fark ederek inmek istedi. Ücret ödemeden inmek istemesine sinirlenen şoför, bu durum karşısında kapıyı açmayıp bir anda hızlanarak kadın ve çocuğu araç içinde yere düşmesine neden oldu.

İddiaya göre Esenyurt'ta dolmuşa binen kadın ve çocuğu bir süre sonra yanlış dolmuşa bindikelrini fark etti. Dolmuştan inmek istediklerini söylediklerinde ise şoför ücret talep etti ancak talebi olumsuz karşılandı.

Ücretini alamayan sürücü, bu duruma sinirlenip kapıyı kapattı. Kadın araca vurmaya başlarken şoförün bir anda hızlanmasıyla kadın ve çocuğu yere düştü. Yere düşen kadın bağırmaya başladığı görüldü.

Yaşanan o anlar ise dolmuşta bulunan başka bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla anbean görüntülendi.

Esenyurt’ta yanlış dolmuşa binen aileden şoför para istedi. Tartışma uzayınca hızla gaza basan şoför anne ve çocuğunu böyle yere düşürdü.

— Aykırı (@aykiricomtr) January 8, 2024

CEZA KESİLDİ, ARAÇ RUHSATI GEÇİCİ OLARAK ASKIYA ALINDI

Esenyurt'ta ani manevra yaparak, tartıştığı anne ve çocuğunun minibüs içinde düşmesine yol açan şoförün Toplu Ulaşım Kullanım Belgesi iptal edildi. Araç ruhsatı da geçici olarak askıya alınan sürücüye, 2 bin 52 lira idari para cezası uygulandı.