Dilan ve Engin Polat'ın Avukatı Muhabire Çıkıştı: "Sana Ne?"

TAKİP ET

Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatı olan Hüseyin Kaya, katıldığı bir programda, "Milyonlarca lira verginin kaçırıldığı bir olay var" cümlesine karşılık olarak, "Sana ne?" cevabını verdi.

Lüks araçların, altın tozlu kahvelerin ve gül dolu havuzların gösterildiği paylaşımlarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve ailesi, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanmıştı.

Dilan ve Engin Polat çifti hakkında devam eden dört ayrı suç soruşturmasıyla ilgili olarak çiftin avukatı Hüseyin Kaya, TV5 televizyonunda Mustafa Yılmaz'ın sunduğu "4. Güç" programında açıklamalarda bulundu.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatı olan Hüseyin Kaya, katıldığı bir programda, "Milyonlarca lira verginin kaçırıldığı bir olay var" cümlesine karşılık olarak, "Sana ne?" cevabını verdi.

KAYA YAYINDA BUNLARI DA KAYDETTİ

Kaya, altın tozlu kahve ve hediyelerle ilgili bir soruşturmanın olmadığını belirtirken, soruşturmanın gizli bir şekilde yürütüldüğünü ve büyük ölçüde somut delillerle desteklendiğini ifade etti. Kaya, iki suç iddiasının bulunduğunu, bunlardan birinin vergi kaçırma ve diğerinin bahis olduğunu söyledi. Ancak, şu ana kadar toplanan delillerin vergi konusundaki soruşturmanın devam ettiğini ortaya koyduğunu açıkladı.

Yaşanan olaylardan dolayı hem Engin hem de Dilan'ın duygusal olarak etkilendiğini belirten avukat Hüseyin Kaya, "Gördüğüm kadarıyla ikisi de böyle lüks bir hayat tarzına sahip değil. Dilan Hanım'ın çok küçük yaşta bir oğlu var. Dilan Hanım'ın olaylardan haberi olmayan bir şov kısmıyla ilgileniyor gibi görünüyor" dedi. Kaya ayrıca, "Çocuğunu bir aydır göremiyor, psikolojisi iyi değil. Dilan Polat'ın cezaevinde kalması ile evinde kalması arasında bu gelişmiş ceza hukuku ve tedbir işleri konusu var. Tedbirde hata olduğunu düşünüyorum. Ancak içerideki cümleler dışında bu durumu anlamak zor" şeklinde konuştu.