Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun kaldığı cezaevinde ortalık karıştı: Doktor, koğuş, laf atma, kavga…

TAKİP ET

Tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderilen Dilan Polat'ın yemek yemediği, kimseyle konuşmadığı belirtilirken, Sıla Doğu'nun ise kendisine 'Sosyetik hırsız' diye laf atan mahkum ile kavga ettiği iddia edildi.

Kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat ile kız kardeşi Sıla Doğu, Silivri'de 9 numaralı yüksek güvenlikli cezaevinde 30 kişilik koğuşa alışamadı. Polat ve Doğu’nun cezaevi yaşamına adapte olamadığı belirtildi.

SAVCILIK ŞÜPHELİ BULDU

Polat Güzellik Kozmetik Sanayi ve Ticaret şirketinin nakit giriş çıkış bilgileri soruşturma dosyasında yer aldı. Verilere göre şirketin; 71 milyon 400 bin lira para girişi, 60 milyon 145 bin lira para çıkışı olduğu saptandı. 

Posta Gazetesi’nde yer alan habere göre, Dilan Polat'ın beğenmediği için yemek yemediği ve çok sigara içtiği, bu yüzden bağışıklık sisteminin çöktüğü ortaya çıktı.

Cezaevinde haftada en fazla 2 bin 500 TL harcayabilen Dilan Polat, ayda üç kez kapalı, bir kez de açık görüşe çıkabilecek. Ağrıları nedeniyle doktora üç kez muayene olan Polat’a orta kulak iltihabı teşhisi konuldu. Tek kişilik hücreye geçme isteği kabul edilmeyen Dilan Polat'ın koğuşta kimseyle konuşmadığı belirtildi.

“SOSYETİK HIRSIZ”

Sıla Doğu'nun da psikiyatri servisine başvurarak yeşil reçeteli ağır depresanlar istediği iddia edildi.

Sıla Doğu ile diğer tutuklular arasında bir de kavga yaşandığı ileri sürüldü. Havalandırma saatinde bir tutuklunun, Sıla Doğu'ya "Sosyetik hırsızlar da burada" diye laf attığı, buna sinirlenen Sıla Doğu’nun, kadın tutuklunun üzerine yürüdüğü, gardiyanların kavgayı ayırdığı ileri sürüldü.