Dilan Polat soruşturmasında çarpıcı ayrıntı: Nez Demir'in Şirketine de El Konuldu!

TAKİP ET

Dilan Polat soruşturmasında çarpıcı ayrıntı: Nez Demir'in Şirketine de El Konuldu! Dilan Polat eşi Engin Polat ve yakınlarına yönelik soruşturmanın yankıları sürüyor. Soruşturma kapsamında Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir'in de mal varlığına tedbir konuldu. Instagram'da 3.7 milyon takipçisi olan Nez Demir'e yönelik de yurtdışına çıkış yasağı konuldu. Demir konu ile ilgili yaptığı açıklamada, inceleme alınmasının normal olduğunu söyledi.

 

Son günlerin en dikkat çeken isimlerinden Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile birlikte yakın çevreleri hakkında 'suç örgütü kurma ve yönetme', 'suç örgütüne üyelik', 'suçtan elde edilen mal varlığını aklama' ve 'Vergi Usul Kanunu'na aykırı hareket etme' suçlamalarıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının talebi üzerine Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilere yurt dışı çıkış yasağı getirilmesine karar verirken, ilgili hakimlik yazısında belirtilen 21 şirketle bağlantılı olan şüphelilere ait tüm mal varlıklarına el konulması kararı aldı.

El konulan mal varlıkları arasında Dilan Polat Güzellik ve Kozmetik Hizmetleri, Dilan Polat Estetik Sağlık Hizmetleri, Milda Gayrmenkul Otomotiv Sanayi, Dipomed Metikal Kozmetik, Dilan Mücevherat, Milan Polat İnşaat Turizm, Sıla Doğu Güzellik Kozmetik, Rise And Shine Kozmetik, Nez Demir Güzellik Merkezi, Engin Polat şahıs firması ve Engin Polat Alüminyum gibi şirketlerin bulunduğu belirtildi.

NEZ DEMİR'İN DE ŞİRKETLERİNE EL KONULDU

Savcılık kararıyla el konulan şirketler arasında Nez Demir'in güzellik merkezinin de yer aldığı bildirildi. Bu gelişmeyle birlikte, Dilan Polat'ın gündemindeyken dikkatler fenomen Nez Demir'e çevrildi.

"İNCEMELEYE ALMALARI KADAR NORMAL BİR ŞEY YOK"

Nez Demir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Çıkan haberler asılsızdır. 2 yıl önce Sezgin amca (Engin Polat'ın babası) ve ben bir markanın ortağıydık. Biz kavga edip küstükten sonra şirketten ayrılma kararı aldım. Bütün hisselerimi devrederek ortalıktan ayrıldım. Daha önce ortağım olduğu için beni de incelemeye almaları kadar normal bir şey yok. Bir şeyime el konulduğu da yok" şeklinde konuştu.

TOPLAM 13 ŞUBE!

Gebze merkezli Nez Demir Güzellik Medikal Kozmetik şirketinin toplamda 13 şubesi bulunuyor. Şubelerin 4'ü İstanbul'da, 2'si Kocaeli'de, diğerleri ise Bursa, Kayseri, Antalya, Zonguldak, Tokat, Ankara, Düzce'de faaliyet gösteriyor. Şirket, 2021 yılında kurulmuş olup Ticaret Sicil Gazetesi kayıtlarına göre bu tarihte resmi olarak faaliyete geçmiştir.