Deniz Akkaya'dan Kenan ve Eylül Öztürk hakkında şoke eden iddialar!

TAKİP ET

Engin ve Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından "Şampiyonlar ligi" fotoğrafında yer alan fenomenlere soruşturma başlatılmış, Kenan ve Eylül Öztürk'ün ise mal varlıklarına el konmuştu. Eylül Öztürk konuyla ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme gelirken Deniz Akkaya'dan Öztürkler hakkında şok edici iddialar geldi.

Engin ve Dilan Polat'ın kara para aklama ve çeşitli suçlardan tutuklanmasının ardından gözler fenomenler dünyasına çevrildi.

Devamında ise Dilan Polat'ın 2019'da yaptığı "Şampiyonlar ligi" paylaşımında yer alan birçok isim hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma başlatılan ve mal varlıkları dondurulan Öztürk çifti ise Eylül Öztürk'ün açıklamaları ile gündemde yer edindi.

Eylül Öztürk' önce ağlayarak iddiaları reddettiği anlar ile gündeme gelirken daha sonra kazancını belgelemek için çeşitli açıklamalarda bulundu. Eylül Öztürk, geçen yıl Trendyol üzerinden elde ettiği; eylül ayında 1 milyon 88 bin TL ve kasım ayında 2 milyon 46 bin liralık kazancı gösteren aşağıdaki görüntüleri yayımladı.

 

DENİZ AKKAYA'NIN İDDİALARI

Olanları takip eden oyuncu Deniz Akkaya ise Eylül Öztürk'ü hedef alarak "Manik depresif mi desem, bipolar mı desem" şeklinde konuştu.

Kenan Öztürk ise sosyal medyada yapılan bir yoruma "Hepsi helal merak etmeyin, Deniz Hanım her gün başka yalanla çıkıyor ortaya" cevabını verince ortalık karıştı.

Deniz Akkaya, Öztürk'e ağır hakaretlerde bulunduktan sonra şoke eden o iddialarda bulundu.

"SWINGER PARTİLERİ VERDİNİZ"

Akkaya, Öztürkler hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Kenan o zaman sen istedin gerisini paylaşmıyordum çünkü özel hayatınız diye ki Amerika'da yaşayan herkes bu insanları polise bu konularla ilgili şikayet edebilir.

Evinde kokainle birlikte swinger partileri düzenlediğinizle ilgili bütün komşularınız konuşuyor herhalde bu partileri çocuklar yukarıda uyurken yapıyorsun.

Hoş Polat ailesi çocuklar yukarıda uyurken aşağıda yanık fırçayla birlikte kokain çekiyordu benzer hikâyeler!

Bu güzellik merkezlerinin sahipleri ve kocalarının gözaltı morlukları ağızlarına kadar niye iniyor belli hoş senin karının ki artık göğüs kısmına kadar inmiş durumda!

Tekrar ediyorum bunlara girmeyecektim ama senin boyun çok uzadı cüce!!"

Deniz Akkaya'nın şoke eden iddialarının ardından şöyle devam etti:

"Deprem bölgesine gönderdiğin on koli deterjanla mı beni bastıracaksın! Ahlaksız herife bak, hıyar herife bak ya, p**evenk!"