Cübbeli Ahmet'ten akıl almaz iddialar!

TAKİP ET

Cübbeli Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü katıldığı bir programda, "Bana yine 'Hurafeci' diyecekler... Bir baktım küt attı resim kendini takır tukur... Saç-ı şerif gidiyor geliyor. Şu gözlerle vallahi gördüm" ifadelerini kullandı.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, katıldığı bir programda dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında, "Bana yine 'Hurafeci' diyecekler..." ifadelerini kullanan Ünlü, "Bir baktım küt attı resim kendini takır tukur... Saç-ı şerif gidiyor geliyor. Şu gözlerle vallahi gördüm" dedi.

Ahmet Mahmut Ünlü'nün açıklamalarının tamamı şu şekilde: 

"Asla Mahmud Efendi'nin Rabıtasına devam eden ahirette onu şefaatine nail olur. Büyük bir resmi vardı. Bana yine 'hurafeci' diyecekler. Desinler, yaşadığımı söylüyorum, rüya değil. Birisi bana hediye getirdi, biraz büyük. Bizim mescidde kaloriferin üzerine koymuşum, arkası da duvara dayalı. Haftalardır duruyor orada. Rüzgar yok. Çok da nemliydi, sakinlik vardı.

'Burada hainlik oluyor, vefasızlık oluyor' gibi bir şey söylüyorum ses kaydında, söylerken takır tukur bir ses çıktı. Hani düşer, arkasında mandalı var, o kayar, rüzgar olur düşer. Öyle değil. Takır tukur. Bir baktım küt attı resim kendini.

Bizim sakal-ı şerif videosu tak tak tak. O video var mı saç-ı şerifin sallandığı. Orada 3-4 kişiydik işte. Bizim hanedeki saç-ı şerif, sizde olması lazım. Ben şey çıkmasın diye milletle paylaşmıyorum ama özelde gösterenlere gösterin. Tüm kapıları kapattık, camları kapattık. Hiç çıt yok. Herkese dedik ki '2 metre geri gidin', çünkü nefesten bile etkilenmedi. Saç-ı şerif böyle gidiyor, böyle geliyor. Şu gözlerle vallahi gördüm. 4-5 kişi de ordaydık.

'Hakaret oluyor' derken... Ama düşmüyor böyle. Takır tukur takır tukur. O video izlediniz ya saçı. Bir baktım küt. Oradan oraya atmak lazım. Düşerse kendi şeyinde düşer."

Cübbeli Ahmet’ten akıl almaz iddialar: "Bana yine 'Hurafeci' diyecekler... Bir baktım küt attı resim kendini takır tukur... Saç-ı şerif gidiyor geliyor. Şu gözlerle vallahi gördüm.”

— Aykırı (@aykiricomtr) December 2, 2023