CEO'nun feci ölümü! Yüzlerce çalışanının önünde yaşamını yitirdi

TAKİP ET

Hindistan'da şirketinin kuruluş yıldönümünde sahneye yüksekten giriş yapması planlanan CEO, 10 metreden yere düşerek hayatını kaybetti.

Hindistan'da Vistex isimli şirketin CEO'su Sanjah Shah, şirketinin düzenlediği iki günlük kutlama etkinliklerinde çıktığı sahnede yaşanan kaza sonucunda feci şekilde can verdi. 

Olay, sahnenin üstüne kurulan platforma çıkarak konuşma yapan Shah ve Vistex'in üst düzey isimlerinden Vishwanath Raju Datla'yı taşıyan kafes benzeri yapıyı tutan halatlardan birinin kopmasıyla meydana geldi.

Yerden yaklaşık 10 metre yüksekte olan kafes hızla yere çakılırken Shah'ın olay yerinde yaşamını yitirdiği bildirildi. Şirketin bir diğer yöneticisi olan Datla'nın durumunun ise ağır olduğu belirtiliyor. 

1999 yılında danışmanlık şirketini kuran Shah'ın müşterileri arasında GM, Yamaha ve Coca-Cola gibi markalar yer alıyordu. Dünyanın farklı bölgelerinde 20'den fazla ofisi bulunan Shah'ın ölümünden sonra yapılan açıklamada, "Shah ve Raju'nun sahnenin tepesine çıkarılması iki günlük kutlamaları başlatmak için planlanmış bir gösteriydi" ifadelerine yer verildi.

CEO’nun feci ölümü! Şirketin kuruluş yıldönümünde sahneye yüksekten giriş yapacaktı, 10 metreden yere düştü. Yüzlerce çalışanın gözü önünde yaşamını yitirdi.

— Aykırı (@aykiricomtr) January 21, 2024

Kaynak: sozcu.com.tr