Çağatay Ulusoy'un yeni imajı gündem oldu

TAKİP ET

Yeni projeleri için sık sık imaj değiştiren Çağatay Ulusoy, bu sefer de saçını ve sakalını uzattı. Oyuncunun son halini görenler tanımakta güçlük çekti. Ulusoy'un tarzı sosyal medyada gündem oldu.

"Gaddar" adlı yeni dizi projesine dönüş yapmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy, son dönemde imaj değişiklikleriyle sık sık konuşuluyor. Özellikle Bir Bir Aileyiz filmi projesinin iptal edilmesinin ardından dikkatleri üzerine çeken oyuncu, son olarak saç ve sakalını uzattı.

Yoğun bir iş temposuna sahip olan ve en son "Terzi" dizisinde başarılı bir performans sergileyen Çağatay Ulusoy, setler arasında koştururken karakterlerine olan bağlılığını imaj değişiklikleriyle pekiştiriyor.

Sadece 20 gün önce aldığı kilolar nedeniyle gündeme gelen Çağatay Ulusoy, şimdi ise kirli sakalı ve kıvırcıklaşan uzun saçlarıyla gözleri üzerine çekiyor. Bu değişen imajıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ünlü oyuncunun son imajı sevenlerini ikiye böldü. Bir kısım Ulusoy'un tarzını çok beğenirken bir kısım ise uzun saçı yakıştıramadı.