Birce Akalay'ın estetiksiz halleri görenleri şaşırttı. "Doğan güzel' Akalay'ın estetiksiz hâlleri

TAKİP ET

39 yaşındaki Birce Akalay, sadece oyunculuğuyla değil, aynı zamanda dikkat çekici değişimiyle de gündemde. Magazin basını, Akalay'ı 'doğal güzel' olarak nitelendirirken, birçok kişi eski halini merak ediyor ve estetiksiz haliyle karşılaştığında şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Kuş Uçuşu dizisindeki Lale Kıran karakteriyle tanınan Akalay'ın, estetiksiz görüntüsü merak uyandırıyor. Oyuncunun gerçek ve doğal güzelliği, hayranlarını etkileyip düşündürüyor.

Kuş Uçuşu'nun 2. sezonu lansmanında boy gösteren Birce Akalay, yine göz kamaştırdı. Yeniden izleyiciyle buluşan Kuş Uçuşu, sosyal medyanın konuşulanlarından oldu. Kuş Uçuşu'nun Lale Kıran'ı Birce Akalay, oyunculuğunun yanı sıra değişimiyle de dikkat çekiyor. Yıllar öncesine ait fotoğrafları, Akalay'ın dolgun dudakları ve kalın kaşlarıyla sade bir güzelliğe sahip olduğunu gösteriyor. Ancak, eski fotoğraflara bakıldığında ünlü oyuncunun dudaklarının dolgunlaştığı, kaşlarının kalınlaştığı görülüyor. Akalay'ın yüzünde dolgular olduğu da diğer iddialar arasında.

39 yaşındaki Birce Akalay'ın yıldızı, Yer Gök Aşk dizisi ile parlamıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan Akalay'ı 3,1 milyon kişi takip ediyor. Fotoğraflarına beğeni yağan Akalay'ın eski halini merak edenlerin karşısına öyle fotoğraflar çıkıyor ki, adeta 'Estetikten önce Birce, estetikten sonra Birce' dedirtiyor. İşte doğal güzel zannedenlerin yıkıldığı Kuş Uçuşu'nun Lale Kıran'ı Birce Akalay'ın estetiksiz hali...

"TÜRKİYE GÜZELLİK YARŞMASINDA ÜÇÜNCÜ"

2004 Türkiye Güzellik yarışmasında üçüncü olan Birce Akalay'ın estetiksiz hali şaşırttı. Birce Akalay, 19 Haziran 1984 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Yer Gök Aşk dizisindeki 'Havva' rolüyle ilk ciddi rolünü oynayan Akalay, birçok dizide yer aldı. 2017 yılında Müjdat Gezen yönetmenliğindeki Yedi Kocalı Hürmüz oyunu ile tiyatroya atıldı. Bu oyun dışında 2020 yılından beri Keşanlı Ali Destanı oyununda 'Zilha' rolüne de hayat vermektedir. Birce Akalay, Babil dizisinde başrol karakteri 'İlay' karakterini canlandırmıştır. 

Sarp Levendoğlu ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlenmiştir. 2 yıl süren evliliklerinin ardından şiddetli geçimsizlik sebebiyle 17 Ocak 2017'de boşanmışlardır. Kuş Uçuşu'nun Lale Kıran'ı olarak gündemde yer alan Birce Akalay, izleyiciden tam not aldı.