Bir döneme damga vuran Pamela Anderson'un son hali

TAKİP ET

Bir zamanların ikonik modeli ve oyuncusu Pamela Anderson geçtiğimiz günlerde Londra'da kırmızı halıda yürüdü. Eski halinden eser kalmayan Anderson'ın son hali görenleri şaşırttı.

Görenin bir daha baktığı güzel yüzü, göz alıcı fiziği ve etrafına yaydığı enerjiyle genç yaşında keşfedilmişti Pamela Anderson. 

Modellik kariyeriyle başlayan ve dünya çapında tanınan bir isim haline gelen Pamela Anderson, yıllar içinde hem güzelliğiyle hem de özel hayatındaki çalkantılı dönemleriyle gündemden düşmedi. Olgunluk yıllarını keyifle geçiren Anderson, son dönemde doğallığı ve makyajsız güzelliğiyle dikkat çekiyor.

Ünlü yıldız, kırmızı halıda baştan aşağı beyazları tercih ederek sade ve şıklığıyla öne çıktı. Ancak en çok konuşulan detay, sıkıca toplanmış saçları ve makyajsız yüzü oldu. 56 yaşındaki Anderson, makyajsızlığı ve doğal güzelliğiyle genç yaşındaki meslektaşlarına taş çıkarttı.

Eylül ayında yaptığı açıklamada makyajı tamamen hayatından çıkardığını belirten Pamela Anderson, bu kararından vazgeçmiş gibi görünmüyor. İngiliz Moda Ödülleri'nde sergilediği sade ve makyajsız görünümü, güzellik anlayışındaki değişimi bir kez daha vurguladı.

İşte son hali:

Pamela Anderson’un son hali...

— Aykırı (@aykiricomtr) December 8, 2023