Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy gecesi!

TAKİP ET

Beşiktaş, Trabzonspor'un karşısında Semih Kılıçsoy'un golleriyle 2-0 galip geldi. Siyah beyazlı ekip bu skorla ligde 3. sıraya yerleşti.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında, Trabzonspor karşısında evinde oynadığı mücadeleyi genç oyuncu Semih Kılıçsoy'un 44 ve 62. dakikalarda attığı gollerle 2-0 önde bitirdi.

Semih Kılıçsoy, 2003'ten beri Trabzonspor karşısında aynı maçta 2 gol atan tek Beşiktaşlı olurken siyah beyazlı takım ligde 3. sıraya yükseldi.

TRABZONSPOR'DAN TEPKİ

Trabzonspor maçın ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla yayımladığı bir açıklamayla maçın hakemleri ile MHK ve TFF'ye tepki gösterdi.

Kulübün yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Beşiktaş ile oynadığımız karşılaşmada belki de bugüne kadar örneğine rastlanmamış hakem rezaletiyle karşı karşıya kaldık! 

Bu rezaletin arkasında başta MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu ve Tolga Özkalfa olmak üzere orta hakem Arda Kardeşler ile VAR’daki Alper Çetin bulunuyordu. 

Oyuncumuz Bardhi’ye yapılan penaltıyı veremeyen, pozisyonun hemen ardından yediğimiz golden önce Mendy’nin formasından çekilmesini es geçen bu güruhun; Dolmabahçe’ye adaleti sağlamak için değil takımımızı katletmek için çıktığı aşikardı! 

Tolga Özkalfa tarafından son derece deneyimsiz hakemlerin atandığı VAR odasında keyif çatılırken, sahada da kuralı kitaba göre değil kafasına göre uygulayan bir art niyetli VAR’dı! 

Bu çıkmaz sokaktan çıkışın tek yolunun MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu’nun istifası ardından da hakemlik müessesesinin yeniden dizayn edilmesiyle mümkün olacağını bir kez daha vurgulamak istiyoruz. 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye de soruyoruz: 

Hemen hemen her hafta tekrarlanan Trabzonspor düşmanlığını daha ne kadar arkanızı dönüp seyredeceksiniz?"

Kaynak: aykiri.com.tr