Belediyesi Başkanı zam yapılmaması konusunda market çalışanlarını uyardı "Sakın ha"

TAKİP ET

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, süpermarketlere giderek market çalışanlarına ürünlere zam yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçede bulunan süpermarketlere giderek yeni yapılan asgari ücret zammı sonrası ürünlere zam yapılmaması konusunda market personellerine uyardı bulunarak "Sakın ha!" dedi.

Tazmazoğlu zabıta ekipleriyle birlikte ilçedeki tüm süpermarketleri gezerek ürünleri kontrol etti.

Zabıta ekiplerine de bütün mağazalara geriye dönük kontrol yapmalarını ve değişiklik olup olmadığını da kontrol etmelerini söyledi.

 

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Başkanı, asgari ücret zammı sonrası süpermarketlere gidip “Asgari ücret arttı diye zam yapmıyorsunuz değil mi?” diye sordu.

— Aykırı (@aykiricomtr) December 29, 2023

SÜPERMARKETTEN SONRA PAZAR ESNAFINA GİTTİ 

Süpermarketlerin ardından şimdi de pazar esnafını denetlemeye çıkan Tahmazoğlu, esnafın satış fiyatını fahiş olduğunu söylerek "Sen hikaye anlatıyorsun, bir daha biz bunu burada sattırmayız." dedi ve ürünü toplattı.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, süpermarketlerin ardından şimdi de pazar esnafının tezgahını denetlemeye giderek "Sen hikaye okuyorsun, bunu bu fiyata sattırmam." diyerek ürünlerine el koydu.

— Aykırı (@aykiricomtr) December 31, 2023