Batuhan Karacakaya'dan Acun Ilıcalı'yı kızdıracak sözler: "Acun Ağabey, her şeyi parayla satın alacağını sanıyor."

TAKİP ET

Acun Ilıcalı'nın sevilen yapımı Survivor yarışmasında üçüncülükle ayrılan oyuncu Batuhan Karacakaya, ünlü yapımcı hakkında açıklamalarda bulundu. Ilıcalı'nın söz vermesine rağmen annesinden özür dilemediğini söyleyen Karacakaya "Acun Ilıcalı, parasını verdiği için herkese her şeyi söyleyebileceğini zannetti" dedi.

Aşk-ı Memnu dizisindeki Bülent rolüyle hafızalara kazınan Batuhan Karacakaya, son olarak Survivor’daki performansıyla adından söz ettirmişti.

O dönemde annesinin yapmış olduğu bir paylaşımdan dolayı gündemde kalan Batuhan Karacakaya, hem olayın iç yüzünü anlattı hem de Acun Ilıcalı'ya sitem etti.

"BENİ ZATEN DÜNYA TANIYORDU"

"Beni zaten Aşk-ı Memnu'dan dolayı dünya tanıyordu. Ben yarışma esnasında kaç kez sakatlandım ve devam ettim. Serçe parmağım kırık ve kapatamıyorum bile. Acun ağabey parasını verdiği için herkese her şeyi söyleyebileceğini zannetti.

“ÖZRÜNÜ TUTMADI"

Acun Ilıcalı, anneme söyledikleri için kamuoyunda özür dileyeceğinin garantisini verdi ama dilemedi.

Ben bu yüzden Survivor All Star teklifini kabul etmedim. Bana söylenen lafı yerim ama anneme haksızlık yapıldı. Yapım ekibiyle 1 saat toplantı yaptık ve içimdeki her şeyi söyledim. Acun Ilıcalı'ya kendimi her fırsatta hatırlattım ama özür dilemedi. Ben şu an Survivor'da annesine laf edilen biri olarak laf yiyorum."

Söylüyor da... Annem için de aynısını düşündü. Orada olduğum için ve emeğimden dolayı para aldım. Ben yarışmada koşmaktan başka size ne yaptım? Annemle olan konuşmayı halletmek için yanına gittik.

 

Batuhan Karacakaya’dan Acun Ilıcalı’yı kızdıracak sözler: “Bir kırık parmağın bedeli olabilir mi, bakın elim böyle kaldı. Acun Ağabey, her şeyi parayla satın alacağını sanıyor.”

— Aykırı (@aykiricomtr) December 20, 2023