Aylin Kontente, rol arkadaşı Uğur Bilgin'in düğününde göz yaşlarını tutamadı

TAKİP ET

Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncularından Uğur Bilgin, dün İrem Uslu ile evlendi. Çifti yalnız bırakmayan Aylin Kontente, Güldür Güldür'deki partnerini eşiyle dans ederken görünce göz yaşlarına hakim olamadı.

Güldür Güldür Show'un başarılı oyuncularından Uğur Bilgin, dün İrem Uslu ile gerçekleşen nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi.  Ünlü isimlerin akın ettiği gecede arkadaşını yalnız bırakmayan Aylin Kontente, duygusal anlar yaşadı.

Uğur Bilgin ve İrem Uslu, haziran ayında Sapanca'da gerçekleştirdikleri nişanla nişanlanmışlardı. Şimdi ise düğünleriyle sevenlerinin karşısına çıktılar. Nikah törenine Güldür Güldür Show'un eski oyuncularından Onur Buldu da şahit olarak katıldı. Nikahın ardından gerçekleşen dans esnasında çifti izleyen Aylin Kontente, duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarını tutamadı.

Aylin Kontente, Instagram hesabından çiçeği burnunda çiftin fotoğrafını paylaşarak "Benim canım kardeşim Uğur Bilgin ve güzeller güzeli İrem" ifadelerini kullandı. Kontente, nikahın sık sık paylaşımlarını yaparken ağladığı anı da "Yakalandım" notuyla takipçileriyle paylaştı.