Aydın Kuşadası'nda lüks mekan önünde yaşanan kavga şoke etti

TAKİP ET

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde gece yarısı lüks bir mekan önünde "Laf attın" tartışması kavgaya neden oldu. İki genç, kız arkadaşları önünde bir genci öldüresiye darp etti. Olaya kimsenin müdahale etmemesi dikkat çekti.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde gece yarısı lüks bir mekanın önünde yaşanan kavga "Pes" dedirtti. Lüks bir mekandan çıkan iki kişi, spor otomobilleriyle mekanın önünde bulunan bir kişiyi acımasızca dövdü. Olayın onlarca kişinin gözleri önünde gerçekleşmesine rağmen, kimse müdahale etmedi.

Olay, Türkmen Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddialara göre, gece yarısı mekanda eğlenen iki kişi, hesaplarını ödedikten sonra dışarı çıkan kadınlara laf attıkları gerekçesiyle lüks aracın direksiyonunda olan bir kişiyi acımasızca darp etmeye başladı. Diğer şahıs, iki kişi tarafından yumruk ve tokatlarla saldırıya uğradı ve mekanın üstü açık lüks aracının direksiyonunda mahsur kaldı. 

Vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülenen darp olayının ardından tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.