Antalya'da bir grup taksici, TAG sürücüsünü tehdit etti!

TAKİP ET

Antalya'da bir grup taksici, ekmek parası kazanan TAG sürücüsü yaşlı vatandaşı alıkoyup tehdit etti. O anları kayda alıp sosyal medyada yayınladılar.

Antalya'da bir grup taksici, TAG sürücüsü yaşlı adamı alıkoyup tehditler savurdu. Taksiciler o anları telefon kamerasıyla kayda alıp sosyal medyada paylaştı.

TAG sürücüsü korkuyla ne yapacağını bilemez durumdayken taksici, "Seni benim mahallemde bir daha görürsem yaş baş fark etmez... Senin plakanı aldım, kafama yazdım. Seninle denk düşeriz, arabanda yolcu görürsem nereden aldığının önemi yok. İçeri de girsem bu son uyarım" dedi.

Tehditlerine devam eden taksici,  "Bu iş çok büyüyecek, benim ekmeğimi kimse alamaz" ifadelerini kullandı.

O görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

GÖZALTINA ALINDILAR

Antalya'da Tag sürücülüğü yapan yaşlı vatandaşı tehdit edip videoya kaydeden 2 taksi sürücüsü gözaltına alındı.

SKANDAL GÖRÜNTÜLER!
Antalya’da bir grup taksici, ekmek parası kazanan TAG sürücüsü yaşlı vatandaşı alıkoyup tehdit etti. O anları kayda alıp sosyal medyada yayınladılar.

— Aykırı (@aykiricomtr) December 23, 2023

TUTUKLANDI

Candaş Tolga Işık'ın haberine göre şoförlük yapan vatandaşı tehdit edip video kaydına alan taksici gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Şahıs, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine nöbetçi mahkeme tarafından "Kişiyi hürriyetten yoksun bırakma" suçundan tutuklandı. 

Geçimini sağlamak için şoförlük yapan vatandaşı tehdit edip video kaydına alan taksici gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı,
Şahıs, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine nöbetçi mahkeme tarafından "Kişiyi hürriyetten yoksun bırakma" suçundan tutuklandı.

— Aykırı (@aykiricomtr) December 28, 2023

KARAR AÇIKLANDI

Geçimini sağlamak için şoförlük yapan vatandaşı tehdit edip tutuklanan 3 taksici, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 10'ar ay ve 'Kişisel verilerin izinsiz yayılması' suçundan ayrı ayrı 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Hükmün açıklanması geri bırakılırken şahıslar serbest kaldı.

Kaynaklar: aykiri.com.tr