Antalya'da 5 günde 6 ceset!

TAKİP ET

Antalya'da bu sabah saat 9 sularında kıyıya vuran erkek cesediyle birlikte şehrin kıyılarında 5 günde ulaşılan cenaze sayısı 6'ya yükseldi.

Sabah saat 09.00 sularında Antalya'nın merkez Aksu ilçesinde bir otelin kıyısına vuran erkek cesedi, otel çalışanları tarafından bulundu. Kimliği belirsiz ceset için bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede çok uzun süre suda kaldığı tahmin edilen ve kimliği belirlenemeyen cesedin bir erkeğe ait olduğu tespit edildi. Ceset, kimlik tespiti yapılması için Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Antalya'nın Alanya ve Manavgat sahillerinde Çarşamba günü bir çocuk ve bir yetişkin cesedinin bulunmasının ardından dün de Manavgat'ta 2 erkek, Serik'te de dün 1 kadın cesedi bulunmuştu. 

Bugün bulunan erkek cesedi ile birlikte son 5 gün içerisinde kıyıya vuran ceset sayısı 6'ya ulaştı.

Cesetlerin bir bölümünün batan bir kaçak göçmen teknesinde hayatını kaybedenler olabileceği ihtimali üzerinde durulurken dün Serik ilçesinde sahilde bulunan kadın cesedinin üzerinde bulunan elbiselerin ise 17 gün önce kaybolan Merve Şevval Elmas'ın kaybolduğunda üzerinde bulunan elbiseler ile benzerlik gösterdiği belirtildi.

Cesedin Merve'ye ait olup olmadığının anlaşılması için ailesinden DNA örneği alınarak test yapılmasına karar verildi.