Alman polisinden, İstanbul'daki görüntülerle ilgili Aykırı'ya açıklama

TAKİP ET

İstanbul'da yurtdışı plakalı lüks bir araçta bir anne darp edilmiş, çocuğunun yanında darp edilen kadının çığlıkları araç dışından duyulmuştu. Alman polis teşkilatı konuyla ilgili Aykırı'ya Türkçe açıklama yaptı.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde yurtdışı plakalı lüks bir araçta yaşananlar başka bir aracın sürücüsü tarafından kayıt altına alınmış; aracın içindeki şoförün, trafik sebebiyle durduğu sırada arka koltukta oturan bir kadına saldırdığı görülmüştü.

O görüntüleri haberleştiren Aykırı konuyu ülke gündemine taşıdı. Sosyal medyada çok sayıda insanın tepki gösterdiği olaya ilişkin Alman makamlardan açıklama geldi. 

RESMİ HESAPLARINDAN AYKIRI'YA TÜRKÇE MESAJ

Aykırı'nın haberine cevap veren Bayern Polis Teşkilatı, "Bilgilendiriniz için teşekkür ederiz. Olay yeri İstanbul'da gerçekleşiyor muhtemelen. Bu video Schwaben Süd-West meslektaşlarımız halihazırda ellerinde bulunuyor" açıklamasını yaptı.

İstanbul'da yabancı plakalı bir araçta kadına şiddet uygulanmıştı. Alman polisinden o görüntülerle ilgili Aykırı'ya Türkçe açıklama geldi: "Almanya'ya geldikleri anda müdahale edilecek."

— Aykırı (@aykiricomtr) December 21, 2023

Lüks aracın içerisinde kadına şiddet uyguladı!