Aday tanıtım toplantısında AK Partili başkanlar, MHP'li başkanı dışladı!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da Cumhur İttifakı'nın aday tanıtım toplantısında AK Partili başkanlar, MHP'li başkanı dışlayarak aralarına almadı. MHP'li başkanın el ele verme çabası da sonuçsuz kalırken ortaya bu ilginç görüntüler çıktı.

Şanlıurfa’da Cumhur İttifakı'nın aday tanıtım töreninde adaylar açıklandıktan sonra sahneye çıkan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ve AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, MHP Harran İlçe Başkanı Halit Özyavuz’u aralarına almayarak dışladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhur İttifakı’nın Harran Belediye Başkanı Adayı olarak Mahmut Özyavuz’ın ismini açıklamasının ardından platforma AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz ve MHP Harran İlçe Başkanı Halit Özyavuz çıktı.

MHP’li Halit Özyavuz, AK Partili Ali İhsan Delioğlu ile Mahmut Özyavuz’un arasına girmek istedi. Ancak Ali İhsan Delioğlu'nun buna izin vermemesi üzerine MHP'li başkan en köşeye geçti.

Selamlama sırasında ise AK Partili Mahmut Özyavuz’un MHP’li Halit Özyavuz’un elini tutmaması dikkat çekti. Boşta kalan elini birkaç kez havaya kaldırarak selamlamaya katılmak isteyen Halit Özyavuz, şaşkınlığını gizleyemedi.

İşte o görüntüler:

Şanlıurfa'da Cumhur İttifakı'nın aday tanıtım toplantısında AK Partili başkanlar, MHP'li başkanı dışlayarak aralarına almadı.
MHP'li başkanın el ele selamlama çabası da sonuçsuz kalırken ortaya bu ilginç görüntüler çıktı.

— Aykırı (@aykiricomtr) February 7, 2024

Kaynak: aykiri.com.tr, tele1.com.tr