Açılan kapı kuryeyi hayattan kopardı!

TAKİP ET

İstanbul'da duran taksiden inen yolcu yola bakmadan kapıyı açınca gelmekte olan kuryeye çarptı. Oğuzhan Gezer isimli genç kurye yaşamını yitirirken taksiciye ev hapsi ve adli kontrol kararı verildi.

İstanbul'un Şişli ilçesinde, taksideki yolcunun açtığı kapıya çarpan moto kurye Oğuzhan Gezer hayatını kaybetti.

Bir sokağın başında duran taksiden inmek için kadın yolcu inmek için sol arka kapıyı açtığı anda, motosikletli Oğuzhan Gezer açılan kapıya çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yere düşen Gezer karşı yönden gelen minibüsün tamponuna çarparak yaralandı. 1 hafta hastanede tedavi gören Oğuzhan Gezer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, hastanede tedavisi devam eden Gezer'in ifadesini aldı. Gezer'in, ifadesinde taksici İsa A. ve kadın yolcudan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Oğuzhan Gezer'in hayatını kaybetmesi üzerine gözaltına alınan taksici İsa A. hakkında ise ev hapsi şeklinde adli kontrol kararı verildi.

AÇILAN KAPI KURYEYİ HAYATTAN KOPARDI!
İstanbul’da duran taksiden inen yolcu yola bakmadan kapıyı açınca gelmekte olan kuryeye çarptı. Oğuzhan Gezer isimli genç kurye yaşamını yitirirken taksiciye ev hapsi ve adli kontrol kararı verildi.

— Aykırı (@aykiricomtr) January 6, 2024

Kaynak: NTV