ABD'nin Florida eyaletinde ağzında insan cesediyle dolaşan bir timsah polisler tarafından böyle yakalandı

TAKİP ET

ABD'de ağzında cansız bir adamın bedeni ile dolaşan timsah görenleri şok etti. Timsah yetkililer tarafından etkisiz hale getirildi.

ABD'nin Florida eyaletinde, Clearwater bölgesinde 4.5 metre uzunluğundaki devasa bir timsah yetkilileri alarma geçirdi. Olay, bölge sakini JaMarcus Bullard'ın ağzında bir ceset taşıyan timsahı görmesi ve hemen ihbarda bulunmasıyla ortaya çıktı. Bullard, olayı şu şekilde anlattı: "Ağzında bir ceset olduğunu görebiliyordum. Hemen kaydetmeye başladım ve Largo İtfaiyesini aradım." Bullard, acil durum ekiplerinin timsahı sudan çıkararak bölgeden uzaklaştırdığını belirtti. Ancak olayın ardından silah sesi duyulduğunu da ekledi.

Pinellas İlçesi Şerif Ofisi, olay sonrasında hem kurbanın hem de timsahın kanaldan çıkarıldığını doğruladı. Ancak tetiği çekenlerin kim olduğu konusunda bilgi vermekten kaçındılar. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, 4.5 metrelik dev timsahın müfettişlerin yanında kanlar içinde yattığı görülüyor. Timsahın bulunduğu alan, 5 dönümlük bir gölü içeren Ridgecrest Park'ta bulunuyor.

Olayla ilgili olarak, timsahın ağzında bulunan cesedin Floridalı bir vatandaşa ait olup olmadığı araştırılıyor. Bölge sakinlerine göre dev timsahlar bölgede sık sık görülüyor ancak bu hafta etkisiz hale getirilen timsah en büyüklerinden biriydi. Müfettişler, olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.